Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví 43 m², Hurgáda (ID 292-NP00588)

Hurgáda – část obce mapa

50 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
1x
43 m2
3/6
Exkluzivně

Byt 1+kk s výhledem na bazén v bytovém komplexu Princess Resort v Hurgádě

Nabízím ke koupi kompletně vybavený malý byt (studio – 1+kk) v rezidenčním komplexu Princess ve skvělé lokalitě s Hurgádě.
Projekt Princess je situován v těsné blízkosti centra Hurgády, na ulici El Mamsha, která je nejdelší a zároveň jednou z nejznámějších turistických oblastí v Hurgádě. Na délce téměř 5 km najdete mnoho kaváren, restaurací s mezinárodní kuchyní, hotelů, obchodů a provozoven služeb. Cesta z mezinárodního letiště trvá jen 5 minut. Hypermarket Careffour je hned v sousedství.

Rezort zahrnuje čtyřpatrové rezidenční budovy s bytovými jednotkami a 3 bazény. Majitelé bytů mají možnost užívat soukromou pláž v rámci klubového členství. V budově je k dispozici ostraha 24 hodin denně, recepce, hotelové služby a správa nemovitosti.

Rezort byl uveden do provozu a byty je možné ihned užívat, včetně bazénů a pláže.

Nabízený byt je umístěn na 1. patře rezortu (3. podlaží) – pod tímto bytem je ještě bazénové podlaží, přízemí a 1. patro (z pohledu od hlavního bazénu se tedy jedná o 3 patro). Byt má balkon, ze kterého je výhled na bazén a do zahrady. Započítaná plocha bytu včetně podílu na společných prostorách je 43 m2, skutečná plocha včetně balkonu je okolo 32 m2 včetně balkonu.

Byt je dokončený a kompletně vybavený, má podlahy z keramické dlažby, elektrické instalace včetně zásuvek a vypínačů, přípravu na instalaci kuchyňské linky a plně osazenou koupelnu s WC a ohřívačem vody, umyvadlem a sprchovým koutem. Byla instalována klimatizace, kuchyňská linka s mramorovou deskou, pračka, lednice, digestoř, mikrovlnná trouba, manželská postel, skříně, police, rozkládací gauč, konferenční stolek a další vybavení běžné denní potřeby (nádobí, lůžkoviny, úklidové potřeby atd.). Součástí výbavy je i stolek a 3 křesílka na balkon. Vše je ve velmi dobrém stavu, byt je ihned k nastěhování a užívání.

Záloha na údržbu (společné prostory, bazény atd.) již byla současným majitelem uhrazena a je zahrnuta v prodejní ceně. Nový majitel bude platit případné doplatky v rámci ročního vyúčtování, které by neměly být vysoké. Zaplatí také servisní poplatek za instalaci elektroměru.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte.
Cena:
50 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pavla Bártová
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 188 933
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: pavla.bartova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00588
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
43 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
30. 6. 2024
Užitná plocha:
43 m²
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G